Povežite se s nama

Vijesti

300-metarski kruzer “Koningsdam” najavio tri dolaska u Rijeku ove godine

Objavljeno

naIako se činilo da će u Rijeku ove godine stići 23 kruzera, to ipak neće biti tako, već će ta brojka porasti na 26 dolazaka. Razlog tome je najava broda “Koningsdam” koji će u Rijeku stići tri puta.

Rezultat je to napora uloženih od strane riječke delegacije koja je sudjelovala na sajmu Sea Cruise Global, koji se od 8. do 11. travnja održao u Miamiju.
Rijeka je predstavljena zajedničkim nastupom Lučke uprave Rijeka, Grada Rijeke i Turističke zajednice Grada Rijeke, a upravo je dolazak “Koningsdama” dokaz kako se zajedničkim nastupom mogu postići rezultati.

“Koningsdam” će biti najveći kruzer sezone. Izgrađen je 2016. godine u Fincantieri brodogradilištu u Margheri. Dugačak je 297 metara, a u Rijeku će stići s oko 2.650 gostiju. Više detalja o samom brodu pisat ćemo prilikom najave prvog njegovog dolaska 29. lipnja. Nakon toga doći će još po jednom u rujnu i listopadu.

Upravo zahvaljujući ova tri dodatna dolaska, broj gostiju s kruzera ove će godine premašiti brojku od 40.000, javlja portal Brodovi u Rijeci.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram