Povežite se s nama

Mozaik

40 automobila i 200 sudionika ove subote dolazi na “Grobnički maškarani auto rally”

Objavljeno

na


Organizacijski odbor Grobničkoga Maškaranoga Auto Rally-a jučer je i službeno najavio oktansko pusnu manifestaciju koja će okupiti 200 sudionika rallya raspoređenih u 40 automobila što ih čini najbrojnijim maškaranim auto rally-om riječkog prstena.

Organizaciju navedene oktansko pusne manifestacije potpisuje Udruga Čavjanske Maškare i Automotodrom Grobnik.

Za Grobnik je autosport oduvijek imao posebno mjesto u srcu svakoga Grobničana, još kad ga pomiješamo s pusnim običajima dobivamo provjereno dobar spoj.

Startat će iz centra Općine Čavle predstojeću sobotu 4. veljače 2023 godine u 10:00 sati, verifikaciju i tehničku ispravnost sudionika obavljat će na parkingu Općine Čavle (iza Čebuharove kuće) u prijamnom uredu od 08:00 do 09:00 sati.

Poslije toga slijedi nam objava liste vozača, start autorally-a, vožnja po intinereru kroz matičnu nam Grobnišćinu te prvi ispit spretnosti na parkingu Doma kulture Čavle u 10:30 sati, revijalni krug po najdražem grobničkom Automotodromu u 12:30 sati, Pusni Drift u parku vozača Automotodroma Grobnik u 13:00 sati te drugi ispit spretnosti na igralištu Boćarskoga Doma Hrastenica u 15:50 sati gdje je ujedno i cilj ovogodišnjeg maškaranog rally-a.

Nakon odvoženih ispita spretnosti u 17:00 sati slijedi okrijepa uz autohtone grobničke delicije, a poslije toga u 18:00 sati najbolje plasiranim učesnicima rally-a po kategorijama dodijelit će prigodna priznanja za postignuti uspjeh.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže