Povežite se s nama

Sport

400 djece sudjelovalo u Ljetnom sportskom kampu atletskog kluba Kvarner

Objavljeno

naIza atletskog kluba Kvarner je još jedna sezona ljetnog sportskog kampa, šest tjedana tijekom kojih je 400 djece od ponedjeljka do petka uz pratnju njihovih trenera skupljalo dojmove o kojima će još dugo pričati. I ove se godine za njega je vladao izniman interes, telefoni u tajništvu svakodnevno su zvonili s upitima ima li još koje slobodno mjesto. Nažalost, bilo je onih koje zbog popunjenosti kapaciteta nisu mogli prihvatiti, a brojkom od 400 djece koja je tijekom šest tjedana pohodila naš kamp srušili su sve rekorde.

Djeca su iz tjedna u tjedan imala točno osmišljen program, bilo je tu raznih aktivnosti na stadionu Kantrida, od trčanja štafeta i poligona do sportskih igara u Atletskoj dvorani, igranja društvenih igara, likovne radionice, ali i gledanja filmova u prostorijama Atletskog luba Kvarner.

A kakav bi to bio ljetni sportski kamp da nisu posjetili i bazene Kantrida gdje su djeca igrala razne igre u bazenima i bazenu za skokove u vodu. Naravno da je bilo i kupanja na Kantridi i u Kostreni, a ono čime je svaki polaznik kampa bio posebno oduševljen su vožnja kajacima i water slide. Za polaznike su svakoga petka organizirali natjecanje, a svako je dijete dobilo diplomu.

“Njima najbolja nagrada za kvalitetno proveden tjedan na kraju kojega su svi redom bili žalosni što je stigao kraj njihovog druženja tijekom kojega su se dobro zabavili i stekli nova prijateljstva. Njihova sretna lica, priče koje su na kraju svakog dana jedva čekali ispričati svojim roditeljima, nama su najveća nagrada. Bilo je to šest tjedana za pamćenje. Šest tjedana koje ne bi bilo moguće dobro organizirati bez naših vrijednih trenera, ali i bez roditelja koji su nam još jednom ukazali povjerenje i rekli da njihova djeca jedva čekaju iduće ljeto i novu sezonu našega kampa. Zato, svima veliko hvala od srca i vidimo se dogodine”, poručili su iz AK Kvarner.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

37. Balinjerada u Opatiji

Fiuman Plus

Facebook

Instagram