Povežite se s nama

Crna kronika

66-godišnja žena poginula nakon što je izgubila nadzor nad autom

Objavljeno

na
Danas oko 9.05 sati dogodila se prometna nesreća u mjestu Brod Moravice u kojoj je smrtno stradala 66-godišnja hrvatska državljanka.

Nesreća se dogodila kada se spomenuta vozačica kretala osobnim vozilom, delničkih registracijskih oznaka, iz smjera Dobre prema središtu Brod Moravica. Krećući se ulicom Stjepana Radića, izlaskom iz nepreglednog zavoja u jednom trenutku je izgubila nadzor nad vozilom te prešla izvan kolnika i vozilom udarila u ivičnjak od kojeg se vozilo odbilo, udarilo u zid obiteljske kuće pa na kraju zarotiralo i zaustavilo na kolniku.

Vozačica je, nažalost, smrtno stradala na mjestu događaja.

Tijelo preminule osobe prevezeno je na obdukciju u Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku Medicinskog fakulteta u Rijeci kako bi se utvrdio točan uzrok smrti, a okolnosti nesreće se i dalje utvrđuju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže