Povežite se s nama

Sport

AK Kvarner ekipni prvak na polumaratonu u Zagrebu

Objavljeno

naIza atletskog kluba Kvarner je još je jedno natjecanje na kojem su pokorili konkurenciju! Na prvenstvu Hrvatske u polumaratonu, koje se trčalo u sklopu 4. Zagreb21 polumaratona, njihovi su seniori postali prvaci!

Ekipu prvaka činili su Goran Grdenić, Antun Rudolf Pavelić i Ivan Dračar potpomognuti Blažom Carom-Pavlićem, koji je u nedjelju u Zagrebu prvi put nastupio za Kvarner. Na polumaratonu je sudjelovalo 1209 natjecatelja među kojima je Goran Grdenić bio šesti u ukupnom poretku i drugi u prvenstvu Hrvatske sa 1:10:15 sati, Antun Rudolf Pavelić osvojio je deveto mjesto ukupno i četvrto u prvenstvu Hrvatske trčavši 1:12:49 sati, dok je Ivan Dračar bio ukupno deseti i peti u prvenstvu Hrvatske s rezultatom od 1:12:54 sati. Blaž Car-Pavlić je ciljem prošao kao 14. za što mu je trebalo  1:15:36 sati. Zagrebački polumaraton je istrčala i Veronika Erlić i zauzela 49. mjesto u ženskoj konkurenciji sa 1:45:14 sati.

To nije kraj odličnih rezultata iz Zagreba, njihovi Karlo Kirinčić, Ana Tibljaš, Sara Superina i Vlasta Tibljaš pobjednici su utrke mješovitih štafeta 4×5 kilometara, dok su u ukupnom poretku 71 štafete, koliko ih je nastupilo, bili četvrti s rezultatom od 1:27:36 sati.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram