Povežite se s nama

Sport

Ako niste bili među 10.000 sretnika na Kantridi, evo što se sve događalo prije utakmice

Objavljeno

na


Osim sportskog dijela i prekrasnog ambijenta organizatori utakmice Rijeka – Maribor organizirali su također vrlo zanimljiv program prije početka same utakmice, pa evo što se sve događalo…

Utakmica je bila i humanitarnog karaktera, pa je prije prvog sučevog zvižduka Sava osiguranje, inače sponzor HNK Rijeka i NK Maribor, uručio ček na iznos od 30.000 kuna. Ček je predao direktor poslovne jedinice Rijeka, Kristian Gašparini, a preuzela ga je koordinatorica programa i voditeljica ureda udruge SOS Rijeka – centra za nenasilje i ljudska prava, Tina Kovačević.

Jedan od najdomljivijih trenutaka u subotu navečer zasigurno je bio nastup Damira Badurine tijekom kojeg je izveo pjesmu Najdraža Rijeko, a pritom je s krova centralne tribine napravljen i vatromet.

Armada je položila vijenac u sjećanje na sve poginule u Domovinskom ratu, legendarni igrači Rijeke podignuli su svima poznatu zastavu, a u poluvremenu je nastupio Puhački orkestar Lovran. Nije izostao ni dolazak navijača brodovima s raznih strana Kvarnera.

Ne smijemo ni izostaviti vijest da je mjesto u press loži na kojem je inače sjedio legendarni reporter Korado Vujnović bilo posebno obilježeno.

 

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram