Povežite se s nama

Sport

Alen Halilović napokon pronašao novi klub

Objavljeno

na


ALEN HALILOVIĆ (26), nekoć velika nada hrvatskog nogometa, bez kluba je od siječnja kada je napustio Rijeku. Odmah nakon odlaska iz Rijeke bio je pred potpisom ugovora s grčkim Arisom, ali su grčki mediji objavili da nije prošao liječnički pregled. Halilović je tvrdio da su ga Grci pokušali prevariti i do posla nije došlo, piše Index.

Sad njemački Transfermarkt piše kako je Halilović ipak pronašao novi klub, koji će mu biti čak 12. u neobičnoj karijeri. Riječ je o španjolskom drugoligašu CD Eldenseu. Halilović još nije potpisao ugovor, ali sve je dogovoreno i čeka se samo službena objava posla.

Transfermarkt piše kako će Halilović potpisati jednogodišnji ugovor s opcijom još jedne sezone. Eldense je prošle sezone izborio nastup u drugoj španjolskoj ligi, momčad prema Transfermarktu vrijedi 3.45 milijuna eura, a Halilović će biti jedini stranac u ekipi.

Halilović je prije deset godina zaigrao za Hrvatsku protiv Portugala i sa 16 godina postao najmlađi reprezentativac u povijesti Hrvatske. Predviđala mu se tada velika karijera, a godinu kasnije je otišao iz Dinama u Barcelonu za pet milijuna eura. Međutim, u Barceloni se nije nametnuo. Kasnije je igrao za Sporting Gijon, Las Palmas, Hamburg, Milan, Standard, Heerenveen, Birmingham i Reading, navodi Index.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže