Povežite se s nama

Vijesti

Ambienti plus donirali humanitarnoj udruzi “Riječko srce” 20.000 kuna

Objavljeno

na


Kao krunu uspješnog  poslovanja tvrtka Kimi Commerce prije točno godinu dana svečano je otvorila novi prodajni centar  Ambienti plus na Kukuljanovu, a za svoj prvi rođendan ovaj je salon uručio i humanitarnu donaciju.

Poslovna tradicija duga 25 godina rezultirala je investicijom od velikog značaja za širu društvenu zajednicu u kontekstu otvaranja novih radnih mjesta. Otvorenje prodajnog centra Ambienti plus svojevrsni je zamašnjak u poslovnoj sredini Primorsko-goranske županije.

Proslava 1. rođendana imala je i prigodni program: održalo se  izvlačenje velike nagradne igre a posebnu notu dalo je i uručenje donacije Humanitarnoj udruzi „Riječko srce“ u iznosu od 20.000,00 kn,  od kojih će sredstva biti utrošena na sljedeći način:  5.000,00 kn namijenjeno je  udruzi osoba s mišićnom distrofijom, a iznos od 15.000,00 utrošit će se za akciju „SVE ZA NAŠU DJECU 2019.“ za opremanje senzorne sobe za udrugu „Rijeka 21.“

Primjer je ovo jačanja kolektivnog duha koji potiče hvalevrijedne promjene i slijedom kojeg se ostvaruju uspješne društveno korisne suradnje lokalnog karakter, navodi se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram