Povežite se s nama

U petak, 22. lipnja, opatijska Angiolina Re-Sea Dance službeno će proslaviti otvaranje ljeta u svom dijelu noćnog klubu na kojem svih očekuje bogati klupski program.

„Grand Season Opening 2018“ party otvaraju posebne gošće iz Londona „High on Heels“ među kojima je poznata DJ Miss Kelly Merie. High on Heels nastupaju po cijelome svijetu, nedavno su nastupile na F1 Monaco Grand Prix, F1 Grand Prix u Bahrainu i u Zurichu na Formula E trkama te su svake godine ljetni rezident u svjetski poznatom klub brendu Nikki Beach (Ibiza, St Tropez, Marbella, Thailand, Mexico,) i Cafe Del Mar (Ibiza).

Uz High on Heels, na bini pridružiti će se TURKTHEDJ, poznat po svojim remixevima poznatih hitova te po energičnim klupskim provodima. U večer će vas uvesti Angiolina models te čarobni plesni perfromans posebnih gošći. Očekuje vas fuzija vrućih hitova koja će se događati tijekom cijeloga ljeta, a na samom otvaranju predstaviti će se i klupski program ljetne sezone 2018 u Angiolini, poručuje se u priopćenju za medije.

Cijena ulaznice u pretprodaji Filodrammatica (Rijeka) i Angiolina (Opatija): 40 kn. Na dan: 50 kn