Povežite se s nama

Mozaik

Anti-Corona party na Kantridi uz koncert Kantridersa, besplatne srdelice i ples pod maskama

Objavljeno

na
Ove subote, 18. srpnja, od 20 sati, svi su pozvani da se pridruže Anti-Corona partyju, prvom takve vrste na Kantridi, Europskom kvartu kulture 2020, a koji će se održati u Beach Baru Morski prasac na Kantridi.

Budući da smo svakodenvno  izloženi vijestima o broju novooboljelih, kao i o svim naporima stručnjaka da pronađu način na koji bi se virus COVID-19 svrstao među one o kojima više ne moramo brinuti, prvi Anti-Corona party na Kantridi, početak kojega je zakazan za 20 sati, samo je pokušaj da se barem prividno održi normalizacija života kojega smo ne tako davno poznavali i koji se u ovom trenutku čini nemogućom misijom.

Što vas točno očekuje na Morskom prascu? Kao što to obično biva za dobru zabavu bit će zaduženi Kantridersi i DJ Pone, odnosno ples pod maskama što život znače. Organizator se je pobrinuo da oni koji na Morski prasac dođu s najkreativnijom maskom ne odu praznih ruku. Također, svi posjetitelji moći će kupiti jedinstvenu pamučnu i perivu FKK 2020 zaštitnu masku za lice po promotivnoj cijeni od 30 kuna, uz koju će dobiti i porciju srdelica. Također, besplatna porcija srdelica očekuje svakoga tko na Morskom prascu bude imao masku. Izuzev nagrada za najkreativnije maske organizator partyja pobrinuo se za još poneko iznenađenje. Ali za one na distanci.

Naravno da je ozbiljnost i odgovornost ipak u ovom trenutku najvažnija pa će Anti-Corona party biti organiziran uz poštivanje svih preporuka Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, a što se odnose na sprječavanje širenja zaraze virusom COVID-19 pa se iz tog razloga i svi posjetitelji pozivaju da poštuju iste, odnosno da paze na osobnu higijenu, vode računa o fizičkoj udaljenosti i ne zaborave maske koje bi im ovoga puta mogle donijeti i poneku nagradu.Anti-Corona party dio je programa Kultura življenja projekta Kantrida FKK 2020, ulaz je besplatan, a organizator je tvrtka Novi turizam d.o.o.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže