Povežite se s nama


Antonio Krištofić prošlogodišnji finalist regionalnog showa “X-Factor Adria”, osim što je uspješno priveo kraj školovanja u Hotelijersko-turističkoj školi u Opatiji, svašta nešto “kuha” i zasigurno radno ljeto je pred njim.

Sredinom lipnja kreće festival Melodija Istra i Kvarnera (MIK) gdje će Antonio se predstaviti publici s jednom kontroverznom pričom koju se ne usudi svatko otpjevati. Skladba pod nazivom “Habibi” spoj je turske, grčke i etno hrvatske glazbe.

Nakon MIK-a Antonio kreće put Splita, gdje će sa skladbom “Ne budi me” predstaviti se prvi put na Splitskom festivalu. Antonio kaže da već sada ima dozu treme, jer je pjesma zahtjevna i traži jaku emociju.

Govori o nikad prežaljenoj ljubavi koju ćemo zauvijek čuvati u srcu. Plasman mu nije bitan, a cilj mu je da mu Prokurative tu noć povjeruju!

Antonio je aktivan i na društvenim mrežama, pa je tako nedavno izazvao burnu reakciju na temu “Zvijezda na glazbenoj sceni”. Uvijek iskren i bez dlake na jeziku. “Zabranio bih da se svatko naziva glazbenom zvijezdom samo zato jer je pet dana u medijima. Zvijezda se ne postaje preko noći, to se postiže kroz godine radom i trudom”, poručio je Krištofić tom prilikom.