Povežite se s nama

Sport

Armada poručila Miškoviću: Dvoličan si predsjednik, nikad nas nećeš maknuti ili zamijeniti

Objavljeno

naOdnos kluba navijača Armada i HNK Rijeke i dalje je na iznimno niskoj razini, a on se ovih dana dodatno pogoršao nakon što je dio članova Armade tijekom gostovanja u Zaprešiću s tribine vrijeđao predsjednika kluba Damira Miškovića, a on je ovog ponedjeljak odgovorio i tribinu koja se smatra Armadinom, otvorio za sve navijače po cijeni od 20 kuna.

Iz KN Armada odlučili su reagirati te su najavili prosvjednu akciju za nadolazeću subotu.

“Radi još jedne igre “klaunova” iz uprave voljenog nam kluba na čelu s “dvoličnim” predsjednikom dužni smo se ponovno obratiti svim našim članovima, navijačima Rijeke i široj javnosti.

Klub navijača već godinama pregovara sa HNK Rijekom oko smanjenja cijene karata i pretplata, iz razloga da bi utakmice HNK Rijeke bile dostupnije osobama slabijeg imovinskog stanja, kao i još bitnije našim mlađim članovima. Na navedene upite odgovor je uvijek bio isti da su troškovi organizacije utakmice, te održavanja kampa i zamjenskog stadiona u sklopu njega preveliki i da su navedene cijene minimalne da bi se pokrili isti.

Budući da danas taj isti nogometni klub pokušava na sve načine okrenuti ljude protiv navijačke skupine koja je uz ovaj klub bila u najtežim trenutcima njegove povijesti i bodrila ga bezrezervno po cijelom svijetu, te istu zamijeniti kako oni ih oni nazivaju “istinskim navijačima”, danas su te iste karte za “derbi” s Hajdukom snizili na 20 kn.

Slijedom navedenog poručujemo svima, a ponajviše “predsjedniku” voljenog nam kluba i njegovim marionetama da Armadu nikada nećete maknuti, niti zamijeniti uvijek ćemo biti tu i držati do časti kluba i svojih ideala.

Stoga, pozivamo sve naše članove stare i mlade da se okupimo u subotu na sjeveru zamjenskog stadiona i nastavimo bojkot šutnjom koliko god nam to teško bilo protiv mrskih nam rivala s juga”, poručili su iz KN Armada.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram