Povežite se s nama

Sport

Armada poziva navijače večeras na zadnji trening Rijeke prije Lillea

Objavljeno

na

ArhivaKlub navijača Armada jasno je dala do znanja što misli o potezu sad već bivšeg trenera Sergeja Jakirovića, ali zato igrači imaju veću i snažniju potporu nego ikad prije.

Armada je zbog toga pozvala sve navijače Rijeke da im se u utorak navečer pridruže na posljednjeg treningu nogoemtaša Rijeke prije puta u Francusku na teško gostovanje.

“Tisuću riječi nije potrebno, nikakvi dopisi, nikakva priopćenja!

Bitni smo mi, bitan je klub!

Bitno je da se večeras svaki navijač Rijeke, član Armade dođe u 19,30h kod Dockera i da u 20h odemo na zadnji trening prije odlaska u Lille i jasno damo do znanja igračima da smo mi njihova snaga i da nisu sami, da imaju iza sebe vojsku navijača koja ih neće izdati!

Vojsku koja je uz klub uvijek bila u teškim trenucima i zajedno sa igračima svaki teški trenutak pretvorila u još jaču i moćniju NEVERU S KVARNERA!”, poručuje KN Armada.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže