Povežite se s nama

Vijesti

Armada spektakularnom bakljadom obilježila Oluju i “zapalila” Krčki most

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELL
Treću godinu u nizu, točno u 21 sat, Armada je prekrasnom koreografijom obilježila Dan pobjede i domovinske zahvalnosti.

Klub navijača Armada, Plavo bijeli otok i Vavik vjerna Kirija organizirali su tradicionalnu bakljadu na Krčkom mostu i fotografije su uistinu fantastične.

Svijetlile su 222 baklje, a time je iskazano i zajedništvo koje je bilo jedna od ključnih sastavnica pobjede u Domovinskom ratu, ali i počast svim poginulima kojih je s područja Primorsko-goranske županije upravo onoliko koliko je bilo i svijetla baklji – 222, javlja Index.

“Za razliku od prijašnjih godina, ove smo uveli neke od promjena. Ponajprije, promijenili smo datum održavanja jer iako je blagdan posvećen slobodi Domovine 5. kolovoza, velik broj branitelja nije mogao doći do područja oko mosta jer su tog dana organizirane brojne mise, obilasci grobova poginulih kao i prigodna sportska, kulturna i zabavna druženja. Odlučili smo stoga našu bakljadu, našu zahvalnost hrvatskim braniteljima pomaknuti dan ranije kako bi baš svi koji to žele mogli nazočiti našem spektaklu”, rekao je za Novi list Dejan Božić, predsjednik KN Armada.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram