Povežite se s nama

Crna kronika

Audijem probio rampu naplatnih kućica, policija još traži vozača

Objavljeno

na
Noćas oko 2,45 sati policijski službenici su zbog sumnje u krijumčarenje ljudi pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.

Vozilo je na čvoru Vrata izišlo s autoceste i probilo rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja, a prije počinjenja navedenog prometnog prekršaja vozač se zaustavljao u nekoliko navrata prilikom čega je iz vozila izašlo pet osoba koje je policija ubrzo pronašla.

Nadalje, nepoznati vozač je dolaskom na područje Škrljeva, ne prilagodivši brzinu kretanja vozila prometnoj situaciji i u sustizanju vozila ispred sebe udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzma,  zaustavio vozilo te pobjegao u šumu.

Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, za vrijeme mraka na nepreglednom terenu, uslijed pada ozlijeđena su dvojica policijskih službenika.

Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem,  a u službene prostorije policije privedeno je pet državljana Turske radi kriminalističkog istraživanja.

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram