Povežite se s nama

Crna kronika

Audijem probio rampu naplatnih kućica, policija još traži vozača

Objavljeno

na
Noćas oko 2,45 sati policijski službenici su zbog sumnje u krijumčarenje ljudi pokušali zaustaviti osobno vozilo marke Audi, njemačkih registracijskih oznaka, koje se kretalo autocestom A6 u smjeru Rijeke.

Vozilo je na čvoru Vrata izišlo s autoceste i probilo rampu naplatnih kućica bez zaustavljanja, a prije počinjenja navedenog prometnog prekršaja vozač se zaustavljao u nekoliko navrata prilikom čega je iz vozila izašlo pet osoba koje je policija ubrzo pronašla.

Nadalje, nepoznati vozač je dolaskom na područje Škrljeva, ne prilagodivši brzinu kretanja vozila prometnoj situaciji i u sustizanju vozila ispred sebe udario u policijsko vozilo nakon čega se bez zaustavljanja uputio u smjeru Sv. Kuzma,  zaustavio vozilo te pobjegao u šumu.

Tijekom traganja za odbjeglim vozačem, za vrijeme mraka na nepreglednom terenu, uslijed pada ozlijeđena su dvojica policijskih službenika.

Policija intenzivno traga za odbjeglim vozačem,  a u službene prostorije policije privedeno je pet državljana Turske radi kriminalističkog istraživanja.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram