Povežite se s nama

Sport

Austrijanci slavili i u muškoj i u ženskoj kategoriji 
na 12. Carnival Snowboard Sessionu

Objavljeno

na

Foto: Dario MaršanićAustrijanci, Konrad Sonne u muškoj i Mara Salmina u ženskoj kategoriji, najbolji su natjecatelji 12. Carnival Snowboard Sessiona koji se danas održao u snowboard parku na dnu staze Radeševo na Platku. 

Odlični uvjeti na stazi, koju su zajednički pripremili Goranski sportski centar i Snowboard klub Nine, u kombinaciji sa savršenim vremenskim uvjetima te raspoloženi natjecatelji i natjecateljice priuštili su svima koji su se namjerno ili nenamjerno zatekli na 12. Carnival Snowboard Sessionu da uživaju u atraktivnom sportskom cjelodnevnom događanju.

Natjecanje je okupilo 34 natjecatelja i natjecateljice iz Austrije, Hrvatske, Slovenije i Ukrajine. Od njih 34, 14 se natjecalo u seniorskoj kategoriji (11 muškaraca, 3 žene), 7 u juniorskoj kategoriji (5 muškarca, 2 žene) te 13 u dječjoj kategoriji (10 dječaka, 3 djevojčice). Najmlađi natjecatelj imao je pet godina.

Nagradni fond od 1.000 eura raspoređen je među natjecateljima i natjecateljicama u seniorskoj kategoriji koji su osvojili prva tri mjesta. U muškoj kategoriji to su Konrad Sonne (1. mjesto), Antun Hofer (2. mjesto) i Fran Zeman (3. mjesto), te Mara Salmina (1. mjesto), Mariella Kreitmayr (2. mjesto) i Nikolina Mišeta (3. mjesto) u ženskoj.

U juniorskoj kategoriji, u kojoj su se natjecali dečki i cure rođeni od 2004. do 2008. godine, poredak je sljedeći: Mauro Šoić (1. mjesto), Matan Pletikosić (2. mjesto) i Fabijan Vidaković (3. mjesto). U juniorskoj kategoriji natjecale su se dvije djevojke – Luiza Jugo (1. mjesto) i Laura Đurović (2. mjesto). 

Rođeni nakon 2008. godine natjecali su se u dječjoj kategoriji, a oni su imali i najglasnije navijače. Među dječacima prva tri mjesta su osvojili: Val Ekić (1. mjesto), Matija Sviben (2. mjesto) i Petar Pletikosić (3. mjesto), a među djevojčicama: Hana Sviben (1. mjesto), Vita Zekić (2. mjesto) i Ena Rengel (3. mjesto). Natjecanje je bilo i prvenstvno Primorsko-goranske županije.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

18.07.2024.

TD Rijeka plus obavještava javnost kako je izvršena preregulacija dijela ulice Kučićki put između Fužinske ulice i Ulice Kampanja. Dosadašnja dvosmjerna regulacija prometa postaje jednosmjerna i to iz smjera Fužinske ulice prema Ulici Kampanja.

Fiuman Plus

Društvene mreže