Povežite se s nama

Sport

Bad Blue Boysi zbog riječkih branitelja više neće pjevati “Šugava Rijeko”

Objavljeno

na
Rijeka i Dinamo danas od 18 sati na Rujevici igraju uzvratnu utakmicu finala SuperSport hrvatskog Kupa. Prvi susret na Maksimiru je završio bez golova, a u uzvratu vrijedi pravilo gola u gostima pa su Modri u blagoj prednosti.

Susret se igra na rasprodanoj Rujevici, a uoči utakmice su gostujući navijači, Bad Blue Boysi su se oglasili.

Dinamova navijačka skupina se izjasnila da više neće pjevati spornu pjesmu “Šugava Rijeko…”. Kao razlog navode činjenicu što je Rijeka dala puno hrvatskih branitelja te pjevanje toga “nema smisla”.

“Odlukom vodstva grupe BBB više neće pjevati ‘Šugava Rijeko, smrdljivi grade…’ U prošlosti je napravljena greška, Rijeka je dala ogroman broj hrvatskih branitelja i pjevanje te pjesme nema smisla“, stajalo je u objavi koja je uklonjena s društvenih mreža nakon što su je zamijetili i mediji.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže