Povežite se s nama

Sport

Balaj: Dat ću sve od sebe za Rijeku

Objavljeno

naOsmog dana priprema u Benahavisu sve ide zacrtanim planom. Nakon što je nedjelja popodne bila slobodna za igrače, u novi tjedan ušlo se s ritmom od dva treninga dnevno.

U Španjolskoj je i dalje odlično vrijeme koje uvelike pomaže da se treninzi nesmetano odvijaju.

Mi smo porazgovarali s jednim od novih igrača u momčadi, albanskim reprezentativcem Bekimom Balajem koji je u Rijeku stigao iz praške Slavije. Početna faza prilagodbe je iza njega a on sam tvrdi da mu je sad u momčadi besprijekorno dobro.

“Imam stvarno dobar osjećaj. Svi su prema meni pažljivi te se osjećam dobrodošlo. To mi je uvelike olakšalo promjenu sredine i pomoglo da uživam unutar momčadi. Ovdje je lijepo vrijeme pa su i treninzi odlični, sve je zaista savršeno.”

Bekim nastavlja pričati o tome kako se već vidi zamjetan napredak u odnosu na početak priprema.

“Okruženje, kao i sama momčad, je vrlo pozitivno. Osjetim da u ekipi  još ima rezerve, jer znam da je prošla sezona s osvajanjem Kupa i nastupom u Europskoj ligi bila odlična. No energija je odlična svi su puni motiva i to me također čini sretnim.”

Svjestan je da se od napadača traže golovi. “Navijači mogu očekivati da ću svaku prigodu koju dobijem iskoristiti maksimalno u korist ekipe jer nogomet je momčadska igra. Dat ću sve od sebe za Rijeku”, završio je priču Bekim Balaj.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram