Povežite se s nama

Mozaik

Battifiaca i Tolja dobili novog kolegu za vođenje Dore

Objavljeno

na

Foto: Dario Njavro/HRTZbog iznenadne bolesti voditelja Dore 2023., Duška Ćurlića, koji je jučer dobio gripu i propisano mu je strogo mirovanje, izravni HRT-ov prijenos Dore 2023. umjesto njega odradit će s Marijem Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom  njegov kolega Mirko Fodor.

Ta je vijest danas ponajviše rastužila samoga Duška, koji se silno radovao tom voditeljskom angažmanu u Opatiji, i s kolegama Battifiacom i Toljom već uvelike uvježbavao njihove skečeve i “stand upove”, kako bi subotnji izravni HRT-ov prijenos tog glazbenog događaja i TV spektakla godine Izbora hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije u izravnom HRT-ovu prijenosu iz opatijske dvorane Marino Cvetković gledateljima bio što zabavniji i atraktivniji.

Iako je Duško, kao vrhunski voditeljski profesionalac i miljenik publike, te zacijelo najveći poznavatelj i Dore i Eurosonga u nas, koji već godinama vrlo uspješno komentira i sve izravne prijenose Eurosonga i publici i HRT-u nezamjenjiv, ovaj put ga je u tome spriječila bolest koja ovih dana nemilice hara Hrvatskom.

Stoga Dušku želimo brzo ozdravljenje, a Mirku Fodoru, također vrhunskom i iskusnom HTV-ovu voditelju i showmanu, mnogo sreće i dobru zabavu na opatijskoj pozornici s njegovim mlađim i također zaigranim kolegama Marijem Lipovšekom Battifiacom i Markom Toljom.

Izravni prijenos “Dore 2023. počinje u subotu, 11. veljače, točno u 20:15 na Prvom programu Hrvatske televizije (HRT-HTV1).

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

10.02.2023.
Obavještavamo javnost kako će danas, 10. veljače 2023. godine, započeti radovi na nogostupu u Ulici Danijela Godine. Radovi će trajati do subote, 11. veljače 2023. godine.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram