Povežite se s nama

Mozaik

Bebek svoju veliku turneju završava koncertom u Rijeci

Objavljeno

na

Foto: Marin Franov

Željko Bebek 24. studenog nastupom u Rijeci održava zadnji koncert u sklopu turneje ‘Ono nešto naše 2018’. Nakon vrhunskih svirki u Zagrebu, Osijeku i Splitu i mnogih lokacija koje je posjetio tijekom ljeta, uigrana ekipa krajem studenog stiže u Rijeku.

Gudači, brass sekcija, prateći vokali i ostala mnogobrojna postava pripremaju još jedan vrhunski koncert kojim zatvaraju  ovogodišnju turneju ‘Ono nešto naše 2018’.

“Ova turneja je zaista nešto posebno čemu posvećujem posebnu pažnju i energiju i zajedno s jednom velikom ekipom radimo na tome da se publici predstavimo kao koncertni majstori! Publika  je uvijek u pravu, publika je uvijek dobra kad je zadovoljna, a zadovoljna je kad osjeti da smo dali svu svoju energiju, snagu i emocije što sam doživio u Zagrebu i Splitu, a ne sumnjam da će biti isto i u dvorani ‘Krešimira Ćosića’ u Zadru koji nas čeka 27. rujna te za kraj i u Rijeci”, dojmovi su Željka Bebeka o samoj turneji.

Rijeka, čitava Istra i okolica imat će priliku doživjeti nezaboravan susret s glazbenom legendom ovih prostora čija zarazna energija nikoga ne ostavlja ravnodušnim, ističe se u priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram