Povežite se s nama

Sport

Berković, Rebernik i Dangubić u Španjolskoj: Odlično iskustvo

Objavljeno

na
S prvom momčadi HNK Rijeke u Španjolskoj nalaze se i tri mlada igrača koji su u rad priključeni na početku priprema za nastavak sezone.

Radi se o vrataru Carlu Berkoviću i napadaču Filipu Dangubiću iz Rijeke 2  te krilnom igraču Mihaelu Reberniku koji je stigao prije dva tjedna iz Međimurja.

Svi su oduševljeni boravkom u Benahavisu te radom uz trenera Keka i stručni stožer prve momčadi.

Nažalost, Filip Dangubić ima većih problema s mišićem natkoljenice, pa će preciznu dijagnostiku te daljnju terapiju odraditi u Rijeci.

“Ozljeda nažalost zahtjeva nešto duži oporavak, no i ovih sedam dana te boravak u Rovinju mi je lijepo iskustvo te mogu potvrditi razliku u odnosu na rad u Rijeci 2”, kaže Dangubić.

Carlo Berković stigao je u Španjolsku kao zamjena za ozlijeđenog Andreja Prskala.

“Jako mi je drago što mogu trenirati s Vargićem koji mi može dati puno savjeta. Ipak je on pravi prvoligaški vratar s već prilično velikim iskustvom”, kazao nam je Berković.

Najmlađi među njima je 18–godišnji Mihael Rebernik koji je u malo vremena što boravi u klubu skrenuo pozornost na sebe.

“Suigrači su me primili dobro jer su dobra ekipa. Ovo je odlično iskustvo. Malo sam bio šokiran kad su odmah po dolasku poslali u prvu momčad jer sam trebao igrati za Rijeku 2, ali brzo sam se snašao…”

Više od mladim igračima i njihovim iskustvima pogledajte u video prilogu koji je snimljen sedmog dana boravka u Benahavisu.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

30.08.2023.
Dana 31.08. počinju radovi na sanaciji kolnika u Ulici Tihovac. Sanacijom će biti obuhvaćeno oko 1000 kvadrata kolnika. Predviđeno trajanje radova je dva dana, ovisno o vremenskim prilikama. U vrijeme radova, na snazi će oba dana biti zabranjeno prometovanje za sva vozila od 7 do 15 sati. Mole se sudionici u prometu na poštivanje privremene prometne regulacije, i korištenje alternativnog pravca kroz Ulicu Vlade Grozdanića.

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram