Povežite se s namaBake još pričaju kako su sramežljivo gledale djedove na plesnjacima, a djedovi se šale da to baš i nije bilo sramežljivo. Danas se sramežljivo gledamo u klubovima dok stojimo sa strane umjesto da zaplešemo puno vatrenije nego što su oni to radili.

Ako ste do sada izbjegavali plesati jer niste znali kako, a niste išli na tečaj jer je bio preskup ili ste se bojali da neće biti dovoljno mladih – izgubili ste razlog. Studentski zbor Sveučilišta u Rijeci i Plesni centar Mimbao organiziraju su besplatni tečaj salse za studente. Salsa je najpopularniji ples današnjice, a uz njega moći ćete naučiti i osnove bachate, kizombe i cha cha. Osim samog tečaja, uslijedit će i niz studentskih zabava na kojima ćete moći i iskoristiti svoje novostečene vještine.

Sve što trebate je doći u nedjelju, 12. travnja, u 20 sati na adresu Željeznički prolaz 2A, Rijeka i javiti se. Ne trebate doći u paru, a osim što ćete naučiti plesati, steći ćete nova poznanstva, poraditi na liniji i dobro se zabaviti.