Povežite se s namaKonfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu i ove godine organizira besplatne tečajeve kineskog jezika i kulture u Gradu Rijeci. Tečajevi će se održavati dva puta tjedno po 90 minuta u večernjim satima u Klubu mladih Rijeka (Erazma Barčića 9a) i Ekonomskom fakultetu u Rijeci (Ivana Filipovića 4), a držat će ih izvorni govornici kineskog jezika, profesori specijalizirani za poučavanje kineskog jezika strancima.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu organizira već četvrtu godinu za redom tečajeve kineskog jezika i kulture za građane Grada Rijeke. Na najvišim razinama 60 studenata uspješno uči i savladava jezik koji mnogi smatraju nemogućim za usvojiti. Neki od njih su kao stipendisti Konfucijeva instituta prošle godine u srpnju boravili dva tjedna u Pekingu i Šangaju na Ljetnoj školi poslovnog kineskog jezika, a ta mogućnost otvorena je svim punoljetnim polaznicima jezičnih programa Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Upisi u ljetni semestar krenut će 27. veljače 2018. godinepreko online sustava www.entrio.hr, a sam tečaj počinje 5. ožujka 2018. godine.

LINK ZA UPISE: https://goo.gl/TAE3SL.

U ljetnom semestru akademske godine 2017./18. upisuje se 135 novih polaznika, u sljedećim terminima:

Lokacija: KLUB MLADIH RIJEKA (Erazma Barčića 9a)

Grupa A (15 polaznika)

ponedjeljkom i srijedom od 16:00 do 17:30 sati


Lokacija: EKONOMSKI FAKULTET u RIJECI (Ivana Filipovića 4)

Grupa A (20 polaznika)

ponedjeljkom i srijedom od 16:00 do 17:30 sati

Grupa B (20 polaznika)

ponedjeljkom i srijedom od 17:35 do 19:05 sati

 Grupa C (20 polaznika)

ponedjeljkom i srijedom od 16:00 do 17:30 sati

Grupa D (20 polaznika)

ponedjeljkom i srijedom od 17:35 do 19:05 sati

Grupa E (20 polaznika)

Utorkom i četvrtkom od 16:00 do 17:30 sati

Grupa F (20 polaznika)

Utorkom i četvrtkom od 16:00 do 17:30 sati

Sve informacije o uvjetima upisa i terminima grupa moći ćete pročitati na Facebook stranici (https://www.facebook.com/KonfucijevInstitut.UNIZG) Konfucijeva instituta Sveučilišta u Zagrebu.

Konfucijev institut Sveučilišta u Zagrebu sveučilišni je centar koji je osnovan s ciljem promicanja kineskog jezika i kulture. Institut je organizirao radionice za sve uzraste, a njegovi profesori, izvorni govornici kineskog jezika, održavaju oko 400 sati kineskog jezika tjedno. Osim jezika, Institut nudi programe kineske kaligrafije i slikarstva, taijija, društvene igre Go te borilačke vještine yongchun.

Svi programi su za građane besplatni. Za sva pitanja slobodno se javite na info@ki.unizg.hr., navode organizatori.