Povežite se s nama

Sport

Bišćan otkrio zašto je odustao od Cipra i došao u Rijeku, o novom treneru oglasio se i Kek

Objavljeno

na

Photo: Igor Kralj/PIXSELLIgor Bišćan potvrdio je tijekom današnjeg dana da napušta ciparski Anorthosis s kojim je imao potpisan predugovor i da preuzima hrvatskog prvoligaša s Rujevice.

“Želim se ispričati obitelji Anorthosis, navijačima i Upravi koja mi je dala priliku. Potpisao sam ugovor, iskreno želio doći, ali okolnosti su se promijenile. Ispričavam se još jednom što je došlo do ove zbunjujuće situacije, na neki način me je sramota”, rekao je hrvatski trener za anorthosis24.net.

“Jedini razlog zbog kojeg neću ostati u Anorthosisu je moja obitelj. Obitelj preferira ostati živjeti u Hrvatskoj. Kada sam otišao iz Olimpije, ostao sam nekoliko mjeseci bez posla, prihvatio sam ponudu Anorthosisa, međutim sada se pojavila Rijeka, klub iz moje zemlje, i tamo ću nastaviti karijeru”, izjavio je Bišćan o razlozima prihvaćanja ponude HNK Rijeke.

U kratkom razgovoru za Index.hr oglasio se po prvi puta nakon davanja ostavke i Matjaž Kek te je prokomentirao odabir novog trenera. “Igora iznimno cijenim i mislim da je dobar izbor. Želim mu jako puno sreće i samo se nadam da će imati tako čvrstu i lijepu podršku u Rijeci kao što sam je ja imao, to je najvažnije”, poručio je Kek.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram