Povežite se s nama

Sport

Bišćan stigao na Rujevicu i ispričao se zbog prošlosti: “Bio sam mlad, nezreo i nepromišljeno sam reagirao”

Objavljeno

na

Photo: Goran Kovacic/PIXSELLIgor Bišćan u srijedu je predstavljen na poziciji novog trenera Hrvatskog nogometnog kluba Rijeka. Bišćan je s Rijekom potpisao ugovor na četiri godine.

– Prvi dojmovi su odlični, moram se ovim putem zahvaliti upravi kluba što mi je ukazala povjerenje. Svi dojmovi su vrlo pozitivni. Činjenica da je Matjaž Kek proveo u Rijeci pet i pol godina govore da klub misli ozbiljno. Klub misli dugoročno i ja sam takva osoba, volim ambiciozne i ozbiljne projekte, rekao je Igor Bišćan, trener HNK Rijeka, na službenom predstavljanju

Stručnom stožeru pridružit će se Vedran Naglić koji će biti zadužen za pripremu nogometaša Rijeke, te Ante Tomić i Renato Pilipović.

– Pogledao sam neke utakmice Rijeke, mislim da kvaliteta postoji. Na meni je da izvučem najviše od igrača. Rijeka i okolica su lijep kraj, nadam se da ću se zadržati dulje vrijeme i da ću ih uspjeti upoznati. Jednostavna sam osoba, kao trener sam izravan i direktan u komunikaciji. Pokušavam biti pošten iako to nikad nije lako jer svih 25 igrača žele igrati. Volim vrijedne ljude i igrače, poštene dečke, borce i fajtere koji će iz poštovanja prema klubu protiv kojeg igraju da ti sve od sebe, rekao je trener Rijeke, osvrnuvši se i na neke grijehe iz prošlosti koje mu navijači Rijeke zamjeraju.

– Bilo je davno, stvarno se ne sjećam koju sam gestu napravio, ali siguran sam da je bila neprimjerena. Ako se netko osjeća uvrijeđenim, ja se još jednom ispričavam. Shvaćam iz ove perspektive da sam pogriješio, pripisao bi to mladosti i nezrelošću. Na meni je da svojim radom i ponašanjem, i navijače koji su rezervirani prema meni, da im dokažem da sam kao osoba i trener dovoljno dobar da me podrže i pruže priliku, zaključio je Igor Bišćan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram