Povežite se s nama

Sport

Bišćan uoči Lokomotive: Čeka nas težak posao na zahtjevnom gostovanju

Objavljeno

naNogometaši Rijeke u petak se vraćaju prvenstvenim obavezama, od 19 sati (Stadion u Kranjčevićevoj) očekuje ih ogled protiv Lokomotive u okviru 26. kola Hrvatski telekom Prve lige.

– Sve se zna, utakmica u rangu one protiv Osijeka, ekipa koja se bori za iste stvari kao i mi. Lokomotiva je u posljednjih nekoliko utakmica dignula formu i kvalitetu igre. Čeka nas težak na posao na terenu na kojem Rijeka nije dobro prolazila u ligaškim utakmicama. Morat ćemo biti maksimalni ako želimo nešto uzeti iz te utakmice, ustvrdio je Igor Bišćan u najavi utakmice.

Rijeka u prvenstvu protiv Lokomotive već četiri utakmice zaredom nije postigla pogodak u Kranjčevićevoj upisavši četiri poraza.

– Lokomotiva može igrati direktno i kombinatorno, kontre, na više načina mogu stvoriti probleme. Ima niz igrača koji imaju kvalitetu, zanimljivo posložena ekipa koja je u jednom trenutku bila malo u krizi igre, ali sada su se popravili, ustvrdio je Igor Bišćan.

Simon Sluga najavio je ogled istaknuvši važnost povratka nekolicine suigrača u konkurenciju.

– Trener je rekao sve. Idemo na teško gostovanje izvući najviše što možemo. Treniramo dobro, vraćaju nam se neki igrači što nam puno pomaže. Idemo pokušati nametnuti našu igru i uzeti bodove, ustvrdio je Simon Sluga.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram