Povežite se s nama

Mozaik

Bistro “Na Kantridi” već u prvim tjednima rada oduševio mnoge goste

Objavljeno

na
Bivša trofejna sala i klupski restoran HNK Rijeke na stadionu Kantrida ispod tribine proteklih godina bio je potpuno zatvoren, no u Rijeka sportu su još ranije ove godine odlučili raspisati natječaj kako bi pokušali pronaći zakupca za taj prostor koji ima oko 230 m2.

To su ovog puta i uspjeli, nakon što jedan raniji javni natječaj nije završio uspješno, a početkom listopada u tom je prostoru otvoren bistro “Na Kantridi”.

Svojom kvalitetnom gastro ponudom mnoge su goste oduševili već u prvim tjednima rada te se i društvenim mrežama počelo širiti sve više pohvala na najnoviji riječki restoran koji se vrlo kratko opisuje na svojim službenim profilima: “Hrana, piće i dobre vibracije pod stijenama Kantride + 180° najljepšeg pogleda”, poručili su novi vlasnici.

U ponudi imaju razna mesna jela iz Kopa peći na drveni ugljen, riblja jela, burgere, klasične i gourmet pizze…

Ramstek pizza

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže