Povežite se s nama

Sport

Bivša vojarna (ex Tenk) kod Kampusa uredit će se kao prostor za sportaše

Objavljeno

na


Nekadašnji objekt vojarne Trsat koji se nalazi u neposrednoj blizini Kampusa u bližoj budućnosti trebao bi dobiti novu funkciju, a to je vijest koja će primarno razveseliti sve one koji se bave određenim sportovima.

“Može li se prostor bivše vojarne ex Tenk iznad Kampusa očistiti, urediti i prenamijeniti kao natkriveni prostor u Lovranu kod parkirališta Kamenjar? Skidanjem i prodajom beskorisnog željeza bi se lako financiralo… Za vrijeme lošeg vremena bi bio idealan rekreativni prostor za djecu pogotovo kad su sve druge dvorane zatvorene”, glasi prijedlog koji je nedavno stigao putem platforme Moja Rijeka.

Iz gradske uprave su otkrili dobre vijesti na tu temu:

“Prema informacijama koje smo dobili u Upravnom odjelu za odgoj i obrazovanje, kulturu, sport i mlade, nositelj razvojnih planova na lokaciji objekta TENK je Sveučilište u Rijeci. Vjerujemo da ste imali priliku uvjeriti se da Sveučilište, u suradnji s Gradom Rijekom, aktivno promišlja razvojne planove koji se odnose i na definiranje primjerenih sportskih sadržaja, prvenstveno za studente Sveučilišta, ali i sportašice i sportaše grada Rijeke. Pritom se, dakako, uvažavaju prioriteti koji proizlaze iz potreba akademske i lokalne zajednice, posebice u području sporta, vodeći pritom računa i o ostalim potrebnim i trenutačno nedostajućim sadržajima. Konkretno, i spomenuti objekt u dogledno vrijeme bit će uređen i stavljen u funkciju sporta i sportaša, prvenstveno studenata, a dijelom i lokalne zajednice, točnije određenih sportskih klubova. Iz svega prethodno navedenog jasno je da se o ovom prostoru promišlja, kako bi se iskoristio na najbolji mogući način”, ističu iz Grada Rijeke.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže