Povežite se s nama

Izbori

Blečić Jelenović “Na kauču”: Bilo mi je dosta prigovaranja i odlučila sam nešto poduzeti

Objavljeno

na
U ovotjednoj epizodi podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica gostovala je Ana Blečić Jelenović. Kako uspješna odvjetnica odluči ući u utrku za Grad? Što ju je na to motiviralo, pitala ju je između ostalog voditeljica Vedrana Lisica, na što Blečić Jelenović kaže kako joj je naprosto bilo dosta silnog prigovaranja i odlučila je nešto poduzeti. Ne misli da će biti lako, ali misli da može poboljšati i promijeniti stvari. „Ako uvijek ideš jednostavnijim putem onda na kraju ništa u životu ne napraviš!“, kaže Ana Blečić Jelenović.

Ana, po zanimanju odvjetnica, dugi niz godina pjeva, povremeno glumi, a svojedobno je bila dobra odbojkašica. Moraju li se žene uvijek više dokazivati i gleda li se na njih kritičnije? S kojim poteškoćama se Ana, kao novo lice, susreće u kampanji? Kako je prošla famozna kava na koju je Ana pozvala svoje protukandidate? Što se točno događalo uoči Dana žena sa seksističkom porukom na društvenim mrežama? Je li gradska uprava prekobrojna? To su samo neke od tema ovotjedne epizode podcasta NA KAUČU by Vedrana Lisica.

Ni Ana nije bila pošteđena nekih odabira u popularnom ILI – ILI segmentu ali ni nekih škakljivih pitanja u NIKAD NISAM, pri kraju epizode.

POGLEDAJTE EPIZODU:

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram