Povežite se s nama

Crna kronika

BMW-om driftali po Platku, a onda je došlo do tučnjave sa skijašima

Objavljeno

na


Izletnici koji su se u nedjelju zabavljali na popularnom skijalištu i mirnom obiteljskom izletištu Platak, nadomak Rijeke, doživjeli su šok kada se oko 20 sati pred njima počelo odvijati neviđeno divljaštvo.

– Sjedili smo u X – baru gdje smo se došli podružiti nakon posla. Smijali smo se, pričali i opuštali kada se na skijaškoj stazi pojavio crni BMW s nekoliko mladića i djevojaka. Nismo mogli vjerovati kada su s autom počeli ‘driftati’ na stazi za skijaše i sanjkaše. Divljački su se tako vrtjeli dok se autom nisu ukopali u snijegu. Jedan čovjek iz kafića je u jednom trenutku otišao po nešto do obližnje ambulante. Mislim da ih je u prolazu upozorio na nedolično ponašanje. Oni su mu tada prišli i ubrzo smo iz kafića vidjeli naguravanje između njih te tuču. Nekolicina nas odmah je istrčala pomoći i razdvojiti ih pri čemu je troje dečki ozlijeđeno. Svojim očima sam vidio kako su jednog od njih cipelarili u glavu dok je ležao onesviješten na podu. Stvarno ružno i za svaku osudu, pogotovo jer sam kasnije čuo da su napadači navodno MMA borci. Ne znam da li je to istina, ali ako je, to sigurno nisu sportaši nego neodgojeni divljaci – kazao je svjedok za 24 sata koji je priskočio pomoći ozlijeđenima te pozvao hitnu i policiju.

Dodaje kako su napadači bili vidno alkoholizirani. Teže ozlijeđenog mladića, koji je zaprimio udarce u glavu, dečki su polegli na dasku i imobilizirali do brzog dolaska Hitne službe, koja je njega i dvojicu lakše ozlijeđenih prevezla u bolnicu. Nakon pružene liječničke pomoći pušteni su na kućnu njegu. Ubrzo je stigla i policija koja je napadače zatekla kraj uglavljenog automobila.

IZ PU primorsko goranske potvrđuju kako su dojavu o incidentu zaprimili oko 20:10 sati.

– Nakon zaprimljene dojave o tučnjavi policija je izašla na teren i intervenirala. U vezu s događajem dovode se tri osobe nad kojima se vrši postupanje kako bi se utvrdile sve relevantne činjenice – kratko kažu iz riječke policije.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže