Povežite se s nama

Vijesti

Bošnjačka nacionalna manjina u Rijeci i PGŽ-u dala potporu Milanoviću

Objavljeno

na

Photo: Nel Pavletic/PIXSELLVijeće bošnjačke nacionalne manjine Grada Rijeke, Vijeće bošnjačke nacionalne manjine PGŽ-a, Udruga mladih Bošnjaka i Bošnjačka nacionalna zajednica oglasili su se priopćenjem u kojem ističu svoju potporu Zoranu Milanoviću uoči drugog kruga predsjedničkih izbora.

“Bošnjaci koji već generacijama žive u Hrvatskoj znali su uvijek zauzeti politički stav u određenom povijesnom trenutku zemlje, pa tako je i sada za predsjedničke izbore.

Bošnjaci Rijeke i PGŽ-a podržavaju Zorana Milanovića za Predsjednika Republike Hrvatske, jer u njegovoj politici i njegovim izjavama prepoznaju vlastite političke težnje – potrebu da budu jednakopravni i ravnopravni u zemlji u kojoj žive i čijem razvoju se trude dati svoj doprinos.

Pred nama su novi izazovi, kao i 90-tih godina kada smo glasali za neovisnu i samostalnu Hrvatsku, a potom oko 30% građana bošnjačke nacionalnosti je dalo svoj doprinos u odbrani Hrvatske, od kojih se njih preko 1100 nije vratilo sa bojišta svojim kućama.

Pripadamo Hrvatskoj koja cijeni naše sudjelovanje u odbrani zemlje, koja cijeni naš doprinos razvoju Republike Hrvatske i koja nas smatra ravnopravnim i dostojnim građanima.

Zalažemo se za međusobno uvažavanje i poštivanje, suradnju i dobrosusjedske odnose, a takve izjave je ovih dana uputio i Zoran Milanović, zbog čega ga podržavamo kao kandidata za Predsjednika Hrvatske.

Pozivamo sve pripadnike bošnjačke nacionalne manjine da iskoriste svoje biračko pravo, da izađu na birališta i zaokruže kandidata kojeg predlažemo – Zorana Milanovića”, navode u svom priopćenju.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram