Povežite se s nama

Mozaik

Bralić i klapa Intrade otvaraju tjedan na Ljetnoj, u subotu veliki RetrOpatija party

Objavljeno

naLjetna pozornica Opatija tijekom ovog tjedna donosi jedan veliki koncert, jedan veliki party i nekoliko najnovijih filmski hitova u Ljetnom kinu. Na velikom platnu pod otvorenim nebom moći ćete uživati u filmovima Operacija Mincemeat (22.06.), Elvis (23.06.) i Svjetlosni (26.06.).

Tomislav Bralić i klapa Intrade (21.06.)

Tomislav Bralić i klapa Intrade, nazvana prema zbirci pjesama Ljube Stipišića, posljednjih nekoliko godina zasigurno su jedni od najpopularnijih domaćih izvođača čiji jedinstveni koncertni spektakli pune sportske dvorane i stadione. Kontinuirano nastupaju po Europi, a na prošlogodišnjim turnejama, produženim zbog velikog interesa publike, oduševili su Ameriku, Kanadu i Australiju nastupajući u prestižnim dvoranama najvećih gradova gdje inače nastupaju svjetske glazbene zvijezde.

U prvim godinama svog djelovanja redovito su nastupali na omiškom Festivalu dalmatinskih klapa, te nekoliko puta bili nagrađivani. Klapa Intrade je na početku karijere bila prepoznatljiva po komornom tonu, pomno izrađenoj interpretaciji, te dinamičkom nijansiranju glazbenog tkiva čime pokušavaju postići idealnu fuziju. Uz dalmatinske pjesme okušali su se i u interpretaciji skladbi starih majstora moteta i madrigala iz vremena renesanse. Rado pjevaju dalmatinske šansone, prerađuju i skladaju nove.

Svojim koncertima pokazuju zavidnu razinu glazbene zrelosti kroz široku lepezu interpretativnih dohvata. U posljednjih nekoliko godina nastupaju na festivalima zabavne glazbe na kojima, zbog specifične interpretacije dalmatinske pjesme njihovog člana Tomislava Bralića i klape u cijelosti, dobivaju laskava priznanja i nagrade.

Cijena ulaznice: 
Zlatni parter: 150,00 kuna
Srebrni parter: 130,00 kuna
Brončani parter: 100,00 kuna

Ulaznice možete kupiti u Opatiji u uredu Festivala Opatija na Ljetnoj pozornici (Zert bb) radnim danom od 8 do 16 sati, u Rijeci u Dallas Music shopu i Foto Reviji, u Matuljima u Newsound agenciji  i online na www.mojekarte.hr (poveznica se nalazi ispod) i na www.eventim.hr

RetrOpatija party (25.06.)

Ljubitelji energične glazbe i ludih ritmova iz 20. stoljeća doći će na svoje na ovoj jedinstvenoj manifestaciji koja slavi retro. Dođite i zabavite se na najvećem opatijskom plesnom podiju na Ljetnoj pozornici!

Ulaz slobodan.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram