Povežite se s nama

Vijesti

Branitelj Muhamed Hubanić donirao više od 100 000 kuna kardiokirurgiji KBC-a Rijeka

Objavljeno

na
Zavod za kardiotorakalnu kirurgiju Klinike za kirurgiju KBC-a Rijeka primio je u petak 23. prosinca na Sušaku iznimno vrijednu donaciju od hrvatskog branitelja Muhameda Hubanića Hame. Hubanić je kao pacijent zavoda u znak zahvalnosti što su mu riječki liječnici spasili život osobno donirao više od 100 000 kuna kojima su kupljeni brojni uređaji koji će biti od koristi operacijskoj sali, Zavodu za kardiotorakalnu kirurgiju i Klinici za kirurgiju u cjelini.

Na vrijednoj su se donaciji u ime KBC-a Rijeka Muhamedu Hubaniću zahvalili zamjenica ravnatelja KBC-a Rijeka Nikolina Đuran, predstojnik Klinike za kirurgiju prof. dr. Miljenko Kovačević i pročelnik Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju prof. dr. Igor Medved pohvalivši humanitarnu notu darivanja u ovo blagdansko vrijeme.

Muhamed Hubanić Hamo, nesebičan donator, izrazio je zahvalnost liječnicima i osoblju KBC-a Rijeka, a posebno Zavoda za kardiotorakalnu kirurgiju naglasivši da vjeruje kako je donacija došla u prave ruke te će olakšati rad osoblju zavoda, a boravak pacijentima učiniti ugodnijim. „Sretniji je onaj koji daruje nego onaj koji prima“ – poručuje Hubanić.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže