Povežite se s nama

Mozaik

Britanska kantautorica Anna Calvi u Rijeci promovira novi album

Objavljeno

na


Točno deset dana dijeli nas od prvog koncerta Anne Calvi u Rijeci kojim ova hrabra kantautorica i virtuozna gitaristica dolazi promovirati svoj treći album “Hunter”. Calvi će nastupiti u sklopu Ciklusa Furioza u okviru projekta Rijeka 2020 – Europska prijestolnica kulture u četvrtak 23.05.2019. u prostoru predivnog perivoja Guvernerove palače. 

Kao predgrupa Anni Calvi nastupit će talentirana kantautorica Mary May koja se javnosti prvi puta predstavila prije šest mjeseci albumom prvijencem “Things You Can`t Put Your Finger On”. 

Album snimljen u suradnji s producentom Markom Mrakovčićem zaradio je nominaciju za nagradu Porin u kategoriji „Najbolji album alternativne glazbe“. Svoju glazbu Mary May uživo svira s bendom kojeg čine redom izvrsni glazbenici – Luka Čapeta na gitari, Marin Živković na saksofonu i Borko Rupena na bubnjevima, a svoju glazbu opisuje kao folk americanu s elementima popa i bluesa.  Mary May se na sceni pojavila u travnju 2018. godine te jednoglasno prvim singlom “Softest Tune” osvojila kritičare. Nastupala je na Indirekt, Bloomsday i Hoomstock festivalima, objavila četiri videospota i opravdala sve pohvale sjajno recenziranog albuma rasprodanom koncertnom promocijom u zagrebačkom Klubu Močvara. 

Koncertni Ciklus Furioza na iznimnim riječkim lokacijama predstavlja glazbu koju stvaraju žene, glazbenice koje pomiču granice, izazivaju žanrove te grade nove, uzbudljive glazbene svjetove. U okviru Furioze u Rijeci su do sada nastupile Punčke, Ana Antonova, Brutus, Chelsea Wolfe, Inga Mauer i Rrose. 

Redovna cijena ulaznice je 120 kuna do 22. svibnja dok će na dan koncerta ulaznica koštati 140 kuna.

→ Prodajna mjesta

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže