Povežite se s nama

Mozaik

Bruno Mičetić Quintet ove nedjelje u Zajcu

Objavljeno

na
Bruno Mičetić školovani je jazz glazbenik i poznati riječki gitarist koji će s Bruno Mičetić Quintetom ove nedjelje, 27. listopada, prvi puta nastupati u Hrvatskom narodnom kazalištu Ivana pl. Zajca u Rijeci.

„One Night in the Theatre“ naziv je večeri kojoj Bruno Mičetić Quintet najavljuje nepredvidiv tijek uz svu šarolikost jazza. Uz Brunu Mičetića na gitari, BMQ čine impresivni glazbenici i renomirani jazzeri, Adriano Bernobić (bubanj), Bojan Skočlić (kontrabas i električni bas), Joe Kaplowitz (klavir i orgulje) te Vojkan Jocić (tenor i sopran saksofon).

Na pozornici HNKa u Rijeci Quintetu će se pridružiti eminentni glazbenici: Renata Sabljak, Krunoslav Bagarić, Primož Grašič i Zvjezdan Ružić.

Renata Sabljak prvakinja je kazališta Komedija u Zagrebu, jedna od vodećih Hrvatskih ženskih vokala, Krunoslav Bagarić priznati je hrvatski flamenco gitarist, koji živi i radi u Beču, Primož Grašič jedna je od najvećih zvijezda jazz gitare te Brunin mentor koji je surađivao s najvećim imenima jazz svijeta, dok je Zvjezdan Ružić nagrađivani kompozitor i pijanist koji daje poseban pečat domaćoj i regionalnoj jazz sceni.

Večer 27. listopada donosi presjek karijere i stvaralaštva Brune Mičetića, u kojoj će sve boje jazza biti predstavljene kao opuštene, produhovljene i meditativne, a s druge strane nepredvidive, spontane i dinamične. Kombinacija bluesa, balada, tradicionalnog jazza ili fusiona samo su neke jazz nijanse koje će obojati listopadsku večer u HNK Ivana pl. Zajca u Rijeci.

Ulaznice za koncert „One Night in the Theatre“ mogu se kupiti preko sustava ulaznice.hr – https://www.ulaznice.hr/web/event/64/2290

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.01.2024.
Obavještavamo javnost o radovima na sanacija nogostupa, rubnjaka i parkirališta u Ulici Miroslava Krleže (od kućnog broja 16 do kućnog broja 20). Početak radova je dana 10. siječnja 2024. g., a planirano trajanje radova je do dana 19. siječnja 2024. g. Ovim putem molimo stanare da vozila ne parkiraju na navedenom dijelu lokacije, a ostale sudionike u prometu na povećan oprez.

Fiuman Plus

Društvene mreže