Povežite se s nama

Vijesti

Bujanec: Na Krku nisu ozlijeđeni nikakvi Slovenci, već Srbi iz Ljubljane

Objavljeno

na

FOTO: Ilutracija

U petak je u noćnom klubu Onyx u Punatu na otoku Krku došlo do tučnjave između gostiju kluba i zaštitara. U obračunu su ozlijeđena četiri slovenska državljana koji su zaradili lakše tjelesne ozlijede te su nakon medicinske obrade pušteni iz bolnice.

U vezi sa tučnjavom oglasio se i Velimir Bujanec koji je izrazio podršku zaštitarima i naglasio kako pretučeni nisu Slovenci, već Srbi iz Ljubljane koji su provocirali goste i domaće ljude na nacionalnoj osnovi. Prenosimo objavu s njegovog službenog Facebook profila:

“ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA: Na Krku nisu ozlijeđeni nikakvi “Slovenci”. Redakciji Bujice je iz pouzdanih slovenskih izvora potvrđeno; bili su to Srbi iz Ljubljane! Provocirali su goste i domaće ljude na nacionalnoj osnovi – pa naletjeli na profesionalne i uvijek spremne redare iz zaštitarske tvrtke veličanstvenog imena – Storm”, stoji u objavi Velimira Bujanca na njegovom službenom Facebook profilu.

Prema navodima policije do sada su uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s incidentom, a za dvojicom se traga. Službeno priopćenje policije o navedenom incidentu možete pročitati OVDJE.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.05.2024.
Obavještavamo korisnike kako će prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, dana 10. i 11.svibnja raditi skraćeno: dana 10.svibnja od 6:30-13 sati, a dana 11.svibnja od 7:30 do 12 sati. Korisnici plaćanje za mjesečne parkirne karte mogu izvršavati kao i do sada, putem internet bankarstva.

Fiuman Plus

Društvene mreže