Povežite se s nama

Vijesti

Bujanec: Na Krku nisu ozlijeđeni nikakvi Slovenci, već Srbi iz Ljubljane

Objavljeno

na

FOTO: Ilutracija

U petak je u noćnom klubu Onyx u Punatu na otoku Krku došlo do tučnjave između gostiju kluba i zaštitara. U obračunu su ozlijeđena četiri slovenska državljana koji su zaradili lakše tjelesne ozlijede te su nakon medicinske obrade pušteni iz bolnice.

U vezi sa tučnjavom oglasio se i Velimir Bujanec koji je izrazio podršku zaštitarima i naglasio kako pretučeni nisu Slovenci, već Srbi iz Ljubljane koji su provocirali goste i domaće ljude na nacionalnoj osnovi. Prenosimo objavu s njegovog službenog Facebook profila:

“ISPRAVAK NETOČNOG NAVODA: Na Krku nisu ozlijeđeni nikakvi “Slovenci”. Redakciji Bujice je iz pouzdanih slovenskih izvora potvrđeno; bili su to Srbi iz Ljubljane! Provocirali su goste i domaće ljude na nacionalnoj osnovi – pa naletjeli na profesionalne i uvijek spremne redare iz zaštitarske tvrtke veličanstvenog imena – Storm”, stoji u objavi Velimira Bujanca na njegovom službenom Facebook profilu.

Prema navodima policije do sada su uhićene tri osobe koje se dovode u vezu s incidentom, a za dvojicom se traga. Službeno priopćenje policije o navedenom incidentu možete pročitati OVDJE.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže