Povežite se s nama

Vijesti

Bura odgodila dječju karnevalsku povorku

Objavljeno

naZbog najave loše vremenske prognoze za subotu 7. veljače od strane Državnog hidrometeorološkog zavoda Republike Hrvatske, održavanje Dječje karnevalske povorke prebacuje na dan kasnije, nedjelju 8. veljače 2014. godine s početkom u 13 sati.

Kako je za nedjelju najavljeno lijepo i sunčano vrijeme, maškarice će bezbrižno moći „odraditi“ sve zacrtane programe. Za zagrijavanje, od 11 sati na rasporedu je nastup Prvih riječkih mažoretkinja te zborova Mali Riječani, Morčići, Male Tratinčice i Tratinčice, nakon čega će raznobojna povorka maškaranih mališana preplaviti Korzo.

Ove je godine prijavljeno 66 grupa s preko 5.000 djece, a povorku će, uz Meštra Tonija i Kraljicu Stellu Paris, predvoditi i princ i princeza izabrani prošlu nedjelju u Tower Centeru Rijeka – Filip Vinceljek i Lucija Pedić. Za vrijeme povorke, na niz punkova po centru grada bit će organizirano oslikavanje lica, a za sve koji ne mogu taj dan doći do Korza, Dječju karnevalsku povorku moći će pratiti putem direktnog prijenosa na Kanalu Ri, na mrežnim stranicama Riječkog karnevala ili putem YouTubea.

Duž trase prolazak maškarica će najavljivati voditelji s 4 pozornice – Ivana Bilen na Trgu Republike Hrvatske, Ivica Nikolac na Korzu, Denis Brižić na Jelačićevom trgu i u zgradi Ex port Delta Tomy DJ.

Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

BSH Carnival party u Operi

Fiuman Plus

Facebook

Instagram