Povežite se s nama

Dana 18. svibnja 2018. godine podnio sam ostavku na sve funkcije u političkoj stranci Narodna stranka – reformisti, te od navedenog dana nisam više član iste, ističe u svom priopćenju Borna Buzarinov te nastavlja:

“Razlog moje ostavke je nezadovoljstvo u stranačkom djelovanju i mjenjanju političkog smjera kako na lokalnoj tako i na nacionalnoj razini.

Od 24. svibnja 2018. godine, ponosni sam član političke stranke ŽIVI ZID. Mnogi kolege, kao i oni koji do sada nisu bili u politici, pridružuju mi se u ovom pothvatu, jer su oni kao i ja shvatili da je to pravi put za sve nas.

U Mjesnom odboru Rešetari u kojemu sam bio predsjednik, sa tri glasa (i to 2 glasa NS-reformisti i 1 glas SDP) smjenjen sam sa navedene funkcije. Iz priloženog se sve može iščitati. I dalje ću na najaktivniji i najkvalitetniji način obnašati dužnost člana u istom.

Želim istaknuti i to, da obnašam dužnost člana u Odboru za prostorno planiranje, komunalni sustav i zaštitu okoliša, koji se uz navedeno bavi i pitanjima o sigurnosti cestovnog prometa na području Grada Kastva.

Svoje sugrađanke i sugrađane ovim putem želim obavijestiti da mi se uvijek, u bilo kojem trenutku, mogu obratiti po pitanjima bitnim za njih, njihove bližnje, susjede, prijatelje, itd. Tu sam uvijek za svoje sugrađanke i sugrađane. Ljudi moraju biti ispred politike”, poručio je Buzarinov.