Povežite se s nama

Vijesti

Cammeo je uz primalje, medicinske sestre i tehničare

Objavljeno

na

Cammeo Taxi je vodeći regionalni taksi prijevoznik u ovom dijelu Europe. Sa više od 1400 zaposlenih i 900 vozila prisutni smo u 4 države i više od 40 gradova. Društveno odgovorno poslovanje jedna je od temeljnih odrednica naše kompanije. 

Kao zahvalu medicinskim sestrama i tehničarima te primaljama koji su predano radili za vrijeme izvanrednih okolnosti uzrokovanih pandemijom koronavirusa, a istim tempom nastavljaju i u takozvanoj ‘novoj normalnosti’, u suradnji sa Hrvatskom komorom medicinskih sestara i Hrvatskom komorom primalja, Cammeo Taxi je i u 2021.godini odlučio obnoviti suradnju i nastaviti s popustom na vožnje za sve članice i članove.

Prethodna godina je ,kao ni jedna do sada,  stavila u fokus zdravlje i podsjetila nas sve na važnu ulogu medicinskog osoblja u zajednici, te zato sve medicinske sestre i tehničari te primalje koji su članovi HKMS i HKP, ostvaruju 20% popusta na vožnje Cammeom.
Sve što trebaju je prilikom naručivanja vožnje telefonom naglasiti da su članovi HKMS ili HKP te u vozilu pokazati važeću člansku iskaznicu iste.

Cammeo Taxi je i u ovoj ‘novoj normalnosti’ na raspolaganju svima koji su u potrebi za prijevozom kako bi im olakšali novonastale životne uvjete. Sva Cammeo  vozila opremljena su zaštitnim  pregradama te se poduzimaju sve ostale mjere propisane od strane nadležnih tijela u svrhu očuvanja zdravlja putnika i vozača.

Najbolja, najsigurnija i najkvalitetnija usluga taksi prijevoznika dostupna je 0-24, sedam dana u tjednu. Vožnju je moguće naručiti telefonski putem ovisno o gradu ili besplatnom aplikacijom. 

Više o akciji saznajte na Cammeo blogu.

(promo)

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram