Povežite se s nama

Sport

Čanađija: “Hvala svima, Rijeka će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu”

Objavljeno

naDario Čanađija više nije igrač Rijeke. Čanađija će nakon četiri i pol godine u dresu Rijeke karijeru nastaviti u Slaven Belupu iz čijih je redova i stigao u redove bijelih.

– Hvala svima na predivne četiri i pol godine u Rijeci. Hvala suigračima, ljudima u klubu, ljudima koji rade na održavanju terena, restoranu, sa svima sam bio u jako dobrim odnosima i proveo sam jako lijepe trenutke. Hvala predsjedniku Damiru Miškoviću i upravi, posebno hvala navijačima zauvijek ću pamtiti sjajnu sezonu u kojoj smo osvojili duplu krunu, rekao je Dario Čanađija na oproštaju od Rijeke.

– U Rijeci sam stekao jako puno prijatelja van travnjaka i mogu reći da će Rijeka imati posebno mjesto u mom srcu. Ekipi želim sve najbolje u nastavku sezone, dečki su odlični, imaju sjajne ljudske osobine i vjerujem da će napraviti veliku karijeru,

U petogodišnjem periodu igrao je na posudbi u Speziji i Olimpiji gdje je lani osvojio dvostruku krunu

– Spezia bila jako dobro iskustvo za mene, naučio sam puno stvari i igrački sazrio. Sjajno iskustvo bila je i sezona u Olimpiji gdje sam osvojio duplu krunu. Stekao sam kontinuitet igranja i ta sezona mi je pomogla da postanem bolji igrač, ali i osoba, rekao je Čanađija koji je u dresu Rijeke skupio 52 utakmice.

– Vraćam se u Slaven Belupo, brzo smo se dogovorili i vraćam se u klub gdje sam poniknuo. Sretan sam zbog toga, da pomognem klubu da napravimo što bolji rezultat, ustvrdio je Dario Čanađija.

HNK Rijeka

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Marketing
Marketing

Facebook

Instagram