Povežite se s nama

Vijesti

Čistoća objavila plan košnje na području grada Rijeke

Objavljeno

na


KD Čistoća je objavila plan košnje za razdoblje od 9. do 13. svibnja, koji se može promijeniti u slučaju nepovoljnih vremenskih prilika ili izvanrednih intervencija radne jedinice.

Košnja se trenutno obavlja na području mjesnih odbora: Pećine, Mlaka (po obavljenoj košnji prelaze na košnju MO Turnić), Banderovo (po obavljenoj košnji prelaze na košnju MO Škurinjska draga), Srdoči, Škurinje (po obavljenoj košnji prelaze na košnju MO Zamet), Kantrida, Drenova i Gornja Vežica te na području parka Trsat.

Košnja obavljena na cijelom području mjesnih odbora Centar, Luka, Brajda-Dolac, Potok, Školjić, Pašac i Trsat.

KD Čistoća moli građane koji uređuju dijelove okoliša svojih zgrada da nove biljke propisno označe. Kako bi novoposađena sadnica bila vidljiva u travi, potrebno ju je okopati, tj. ukloniti travu oko nje u promjeru najmanje 50 cm, a idealno bi bilo da se dodatno označi s po tri manja kolca. Naime, kako se često radi o malenim sadnicama, molimo građane da postupe na preporučeni način upravo kako uslijed nenamjernog previda pri košnji ne bi došlo do njihovog stradavanja.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

07.12.2023.
8.12.2023. u vremenskom trajanju od 7:00 sati do 16:00 sati izvodit će se radovi na sanaciji kolnika u Ulici Vrlije kč.br 3 i 5, odnosno (od raskrižja Glavanićeva ulica – Vrlije – Put Bože Felkera do raskrižja Vrlije – Ulica Slavka Krautzeka). Vozila će moći prometovati Ulicom Put Bože Felkera prema Trgu Viktora Bubnja.

Fiuman Plus

Društvene mreže