Povežite se s nama

Vijesti

Čistoća objavila raspored termina i lokaliteta Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci za 2022. godinu

Objavljeno

na


KD Čistoća objavilo je novi raspored termina i lokaliteta Mobilnih reciklažnih dvorišta u Rijeci za razdoblje od 3. siječnja 2022. do 31. prosinca 2022.

Radno vrijeme Mobilnog reciklažnih dvorišta s djelatnikom je: ponedjeljak i utorak, 09.00-17.00, srijeda, četvrtak i petak 08.00-16.00.
Subotom, nedjeljom i praznikom zatvoreno.

Samostalno Mobilno reciklažno dvorište na lokalitetu je na raspolaganju građanima 24h tijekom svakoga dana.

Mobilna reciklažna dvorišta su pokretne jedinice koje služe odvojenom prikupljanju i skladištenju manjih količina iskoristivih i problematičnih vrsta otpada iz kućanstva.

Kao i reciklažna dvorišta ili spremnici za odvojeno prikupljanje otpada, i mobilna reciklažna dvorišta imaju značajnu ulogu u ukupnom sustavu održivog gospodarenja otpadom.

Na području grada Rijeke određeno je ukupno 24 lokacije na kojima će se tijekom godine nalaziti mobilna reciklažna dvorišta. Rasporedom je predviđeno da se na svakom lokalitetu dvorište nalazi 14 dana, nakon čega se premješta na sljedeći lokalitet.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

09.04.2024.
Obavještavamo javnost kako će se dana 10. travnja 2024.g. u vremenskom periodu od 08:00 do 13:00 sati izvoditi radovi na usporivaču prometa u ulici Josipa Mohorića kod kućnog broja 28. Zbog radova neće biti moguće prometovanje Ulicom te se mole sudionici u prometu da koriste obilazne pravce.

Fiuman Plus

Društvene mreže