Povežite se s nama

Vijesti

Članovi Armade idućih mjesec dana uređivat će Dječju bolnicu na Kantridi

Objavljeno

na


Klub navijača Armada otkrio je kako će tijekom idućih mjesec dana svoje vrijeme posvetiti uređenju dijela Dječje bolnice na Kantridi, a pozivaju i sve one koji imaju dobru volju da im se priključe u toj akciji.

Obavještavamo vas kako od ovoga vikenda Klub navijača Armada Rijeka zajedno sa JUB Hrvatska, JAX Kastav i Velatura Kastav kreću u akciju uređenja dijela lokaliteta Dječje bolnice na Kantridi. U sljedećih mjesec dana, počevši od subote, a ukoliko bude potrebno i više, pripadnici Armade pomoći će u uređenju ispred zgrade kirurgije gdje je potrebno obnoviti ograde kao i prefarbati zidove u čekaonici i ulazu kako bi najmlađim pacijentima i njihovim roditeljima bio lakši boravak za vrijeme teških dana u bolnici.”

“Pozivamo sve ljude dobre volje da ako su voljni pomoći na bilo koji način neka se jave putem službene Facebook stranice KN Armada Rijeka. S obzirom na to da će se akcija odvijati tijekom predstojećih vikenda ovisno o mogućnosti, objavljivat ćemo termine nekoliko dana ranije. Uvijek nam je izuzetno drago sudjelovati u humanitarnim akcijama, posebno kada je riječ o Dječjoj bolnici na našoj Kantridi, koju smo sami koristili kao djeca, a sada to već čine i djeca naših pripadnika. Ovo nije prva akcija u kojoj Armada sudjeluje vezano uz Dječju bolnicu Kantrida, stoga još jednom pozivamo sve naše pripadnike i ljude dobre volje da prate razvoj akcije te pomognu svojim rukama i dobrom voljom”, poručuje Armada.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Fiuman Plus

Facebook

Instagram