Povežite se s nama

Sport

Cosmi uoči Hajduka: Jasno mi je koliko je navijačima bitna ova utakmica

Objavljeno

na


Nogometaši Rijeke u srijedu gostuju kod Hajduka (Stadion Poljud, 16.30 sati) u zaostaloj utakmici drugog kola SuperSport HNL-a.

Rijeka na Poljud stiže u vrlo teškom trenutku, bijeli su ove sezone upisali samo jednu pobjedu i to na otvaranju prvenstva protiv Šibenika.

– Znao sam za važnost utakmice protiv Hajduka i prije nego što sam stigao. Jako mi se sviđaju povijesna rivalstva. Ne samo ovdje u Hrvatskoj ili Italiji nego iz cijelog svijeta. Drugačije su to, posebne utakmice. Tako da sam znao da između Hajduka i Rijeke postoji to rivalstvo već dugi niz godina, rekao je Serse Cosmi u najavi utakmice.

Rijeka je proteklih godina odlično prolazila na Poljudu, ova utakmica stiže u jednom zahtjevnom trenutku.

– Mogu jasno shvatiti kakva su očekivanja naših navijača, ali u isto vrijeme moram nažalost u ovom trenutku gledati na ovu utakmicu kao i na svaku drugu jer su nam potrebni bodovi. Znam da se možda ova rečenica neće svidjeti mnogima, znam da je drugačija utakmica. Ali ova utakmica će usmjeriti nadolazeće. Za nas je svaki protivnik s kojim bismo se sutra sreli isti. Ali da, znam za rivalstvo i znam koliko je našim navijačima i gradu stalo do ove utakmice, zaključio je Serse Cosmi.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

28.11.2022.
Dana 29.11.2022.godine počinju radovi na održavanju kanalizacijskog kolektora u ulici Janka Polića Kamova. Za vrijeme izvođenja radova promet će se odvijati prema privremenoj prometnoj regulaciji, te se mole sudionici na poštivanje iste. Radovi će se provoditi u noćnom terminu (21-06 sati).Predviđeni završetak radova je 30.1.2023.godine

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram