Povežite se s nama

Sport

Cosmi uoči Lokomotive: U nogometu su pobjede najbolji lijek

Objavljeno

na
Nogometaši Rijeke u nedjelju dočekuju Lokomotivu (Stadion HNK Rijeka, 17.10 sati) u utakmici 13. kola SuperSport HNL-a.

– Za nas su sve utakmice od sada pa do pauze 12. studenog jako bitne s obzirom na situaciju na ljestvici. Nije svakako manje bitna od one s Goricom. Puno važnosti dajemo ovoj utakmici i našim protivnicima. Ovo je jedna ekipa koja traži golove, rekao je Serse Cosmi, trener Rijeke.

Lokomotiva je u prvom ogledu ove sezone u Kranjčevićevoj slavila 3:1.

– Pa i Gorica je ekipa koja je dobila najviše duela u cijelom prvenstvu. To su ekipe koje imaju vidno istaknute karakteristike, znači mi znamo da moramo paziti na njihove ofenzivne kvalitete. U nogometu, pobjede su najbolji lijek. Dozvole ti da uđeš u novi tjedan sa malo više vedrine. Ne smijemo si dozvoliti da gledamo na ovu utakmicu kao rješenje naših problema. Pobjeda će nam svakako pomoći, ali da bismo se mi stvarno vidno pomaknuli na ljestvici potreban je jedan dobar niz pobjeda, zaključio je Serse Cosmi.

Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

25.01.2023.
Od četvrtka, 26. siječnja 2023. godine bit će zatvoren istočni ulaz / izlaz na parkiralište Delta zbog radova na uvođenju novog sustava naplate. Previđeno trajanje radova je minimalno 7 dana, ovisno o vremenskim prilikama.

Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram