Povežite se s nama

Mozaik

Čujemo s(v)e vidimo besplatne edukacije za mlade

Objavljeno

naProjekt ČUJEMO S(V)E VIDIMO  je  on-line platforma i besplatne edukacije za članove udruga mladih i za mlade

Besplatne edukacije i zajedničko druženje putem kojih će udruge imati priliku predstaviti se i stvoriti on-line platformu za međusobnu suradnju i partnerstvo.

Sredstva EU fondova sve su više dostupnija Hrvatskoj ali nedovoljno iskorištena od strane civilnih udruga. Kako bi stvorili sinergiju kroz edukaciju i suradništvo, udruga Ri Rock i udruga Kombinat udružili su se pod projektom “Čujemo s(v)e vidimo” putem kojeg namjeravaju educirati udruge o upravljanju i održivom razvoju, potaknuti ih na razvoj socijalnog poduzetništva i uključivanje  mladih socijalno isključenih nezaposlenih osoba, te umrežiti sve organizacije civilnog društva putem on-line platforme.

Projekt ukupne vrijednosti 196.153,04 kuna, u potpunosti je financiran namjenskim bespovratnim sredstvima EU (Europski socijalni fonda), Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva te sredstvima državnog proračuna RH (Ured za udruge Vlade RH).

Projekt omogućuje svim zainteresiranim predstavnicima i članovima udruga mladih i za mlade besplatnu edukaciju iz područja osmišljavanja, pisanja i provedbe europskih projekata, edukaciju ”menadžmenta volontera”, te edukaciju administrativno-financijskog djelovanja udruga. Osim edukacija, organizirat će se i zajedničko druženje putem kojih će udruge imati priliku predstaviti se, ali i razgovarati o problemima, ciljevima, težnjama i potrebama u dosadašnjem radu, na temelju čega će se stvoriti on-line platforma za međusobnu suradnju i partnerstvo.

Svi zainteresirani predstavnici/članovi OCD-a mladih/za mlade mogu se prijaviti putem prijavnog obrasca: http://goo.gl/forms/1gL9xQYdLl ili kontaktirati putem e-maila: cujemosvevidimo@gmail.com.

Također pozivaju sve udruge PGŽ-a da nam se pridruže na zajedničkom druženju i predstavljanju koje će se održati 24.02.2015 u 18h u Galeriji Studentskog kulturnog centra na adresi Kružna 8 (Palach) u Rijeci, te da svoje prisutstvo najave putem navedene e-mail adrese.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže