Povežite se s nama

Mozaik

DanceStar u Opatiji okupio oko 900 plesača iz desetak država

Objavljeno

na

Na svečanom otvaranju DanceStar finala u četvrtak na terasi hotela Kvarner predstavile su se sve zemlje sudionice. Ovo izvanredno plesno natjecanje u Opatiji je okupilo više od 900 sudionika iz više od 10 zemalja kojima je dobrodošlicu u grad Opatiju poželio gradonačelnik Fernando Kirigin. Hrvatska se može pohvaliti što je već četrnaestu godinu zaredom izabrana kao domaćin ovog mega spektakla, koji nakon kvalifikacijskog natjecanja plesne finaliste objedinjuje na jednom mjestu.

Oni će kroz bogat program natjecanja, seminare i radionice prikazati svu ljepotu plesne umjetnosti. Jedinstvene koreografije i izvedbe, radionice vrsnih predavača te natjecanja pod budnim okom priznatih svjetskih sudaca u prekrasnoj Opatiji, slika je koja Hrvatsku stavlja na kartu najvažnijih svjetskih plesnih događaja te doprinosi fantastičnoj turističkoj promociji sezone. U mnoštvu zanimljivih događaja koji će se odviti u sklopu DanceStar natjecanja, ističemo Gala Show u subotu, 04. rujna. U prekrasnom ambijentu centra Gervais predstavit će se 20 najboljih plesnih koreografija DanceStar sezone 2021.

Cijela se manifestacija organizira uz pridržavanje epidemioloških mjera, svi sudionici imaju važeće COVID potvrde, a svi događaji plesnog natjecanja su zatvoreni za vanjsku publiku.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram