Povežite se s nama


Pretposljednja utakmica na Kantridi prije nego što se započne igrati na novom i privremenom stadionu Rujevica, završila je iznimno loše.

Rijeka je u svojoj prvoj europskoj utakmici ove sezone protiv škotske momčadi Aberdeen krenula prilično dobro, uglavnom su kontrolirali igru tijekom prvih pola sata, no kako je vrijeme odmicalo situacija se počela mijenjati.

U 38. minuti Aberdeen je stigao u vodstvo nakon izvođenja svog drugog kornera. McGinn je izveo udara iz, a Considine je glavom proslijedio loptu u mrežu. Bio je to prvi udarac škotske momčadi prema golu Rijeke.

Približno osam tisuća gledatelja na Kantridi bilo je ponovno u šoku u 52. minuti, dok su gostujući navijači još jednom slavili.Logan je ubacio jednu dugu loptu, a Pawlett glavom neometan u kaznenom prostoru pospremio je iza leđa Vargića za vodstvo od 2:0.

Konačni rezultat od 3:0 postavljen je u 75. minuti kada je Lešković pokušao izbiti jednu loptu koja je došla do Logana. On je pronašao Goodwilliea koji ju je proslijedio do McLeana, a on je bio je precizan u stopostotnoj situaciji. Riječka ekipa je tako doživjela pravi mali rezultatski debakl pred svojim navijačima, zaostatak od tri gola bit će iznimno teško nadoknaditi na škotskom terenu.

Rijeka – Aberdeen 0:3