Povežite se s nama

Mozaik

Detour svoj peti album koncem ožujka predstavlja riječkoj publici u Pogonu kulture

Objavljeno

na
Nakon sjajne zagrebačke koncertne promocije u Maloj dvorani Doma sportova održane u prosincu prošle godine, grupa Detour 30. ožujka u Pogonu kulture predstavit će svoj peti studijski album i riječkoj publici.

S najnovijim albumom, koji je pod imenom ‘Tourdetour’ objavljen krajem prošle godine, a s kojeg su široj publici već dobro poznati i prihvaćeni singlovi ‘Zaljubila sam se’, ‘Biram’, ‘Bez tebe’, ‘Vikend’ i ‘Skrivena’ Detourovci su potvrdili status jednog od vodećih pop sastava na domaćoj sceni gdje je glazbena kritika album svrstala među vodeća izdanja godišnjih top lista u 2018. godini, a već početkom 2019. godine dobili su nagradu za najboljeg ‘Pop&off’ izvođača godine na prvoj nezavisnoj glazbenoj novinarskoj nagradi ‘Rock&Off’ nakon čega su uslijedile i 4 nominacije za ovogodišnju glazbenu nagradu Porin u prestižnim kateogrijama: Album godine, Pop album godine, Pjesma godine /Bez tebe i najbolja Izvedba grupe s vokalom.

Detour se sa svojim prepoznatljivim elektro acoustic zvukom kroz svoj dugogodišnji rad izdvojio na domaćoj glazbenoj sceni ne samo hitovima, već i sjajnim live nastupima, u što su se Riječani imali prilike upoznati u nekoliko navrata, 30.ožujka očekuje prava koncertna poslastica.

Ulaznice se mogu nabaviti u pretprodaji po 45 kn u Dallasu, The Beertiji i online na entrio.hr. Ulaz na dan koncerta iznosit će 60 kn.

Marketing
Marketing
Marketing
Marketing

Rijeka Plus obavijesti

03.06.2024.

Prodajno mjesto Rijeka plusa na Jelačićevom trgu 3, od dana 04.06.2024.godine pa sve do kraja lipnja radit će do 13 sati. Radno vrijeme od ponedjeljka do petka je od 06:30 do 13 sati, dok subotom prodajno mjesto radi od 07:30 do 12 sati. Korisnici parkirne karte mogu jednostavno i brzo produživati internet bankarstvom.

Fiuman Plus

Društvene mreže