Povežite se s nama

Mozaik

Di Mare ekipa uljepšala vikend Glinjanima s čak tisuću palačinki

Objavljeno

na

Brojni ugostitelji sa svih strana Hrvatske proteklih desetak dana pomažu na području pogođenom potresom, a naročito u Petrinji i Glini. U svojim improviziranim kuhinjama dnevno rade tisuće toplih obroka kako bi pomogli tamošnjim stanovnicima od kojih su mnogi u razornim potresima sve izgubili.

No, tijekom protekla tri dana brojni Glinjani i volonteri koji tamo neumorno pomažu mogli su uživati također u neizbježnom desertu za što si se pobrinuli Lovranac Robert Čaušević i Riječanin Patrik Neral.

Mnogi Riječani i Opatijci kroz godinu uživaju u njihovim desertima na Di Mare kućicama koje se ljeti mogu pronaći na Slatini u Opatiji te zimi na Adventu na Gradini, a sad su puna tri dana proveli u Glini te su ispekli i počastili s preko tisuću palačinki. Njihovim palačinkama nisu mogli odoljeti ni policajci, vojnici i volonteri Crvenog križa, a posebno su oduševili one najmlađe. Prije povratka kući natrag na Kvarner istaknuli su kako im je ovo iskustvo koje nikad neće zaboraviti, a zahvaljuju i partnerima koji su im donacijama pomogli da naprave toliko palačinki.Marketing
Marketing
Marketing

Facebook video

Medvjedići u Rijeci

Fiuman Plus

Facebook

Instagram